fbpx

De dikste EXTRA RAW acts op REBELLiON Outdoor!

Op de stranden en jungles van Almere bevindt zich een toevluchtsoord voor die-hard adrenaline junkies, die leven voor snoeiharde kicks en oorverdovende screeches. Een paradijs waar duizenden onder een brandende zon voor een onvoorstelbare aardbeving gaan zorgen. Dit is hét festival hoogtepunt van elke RAW fanatic, want hier gaan meer dan 70(!) van de allerdikste RAW acts de eerste editie van REBELLiON Outdoor ongekend hard inwijden! 

HET EXTREME GEVOEL VAN RAW

Het laatste beetje lucht uit je longen drukken voor die snoeiharde drop, voor het eerst helemaal de weg kwijt door die dikke kick, er zijn mega veel gevoelens die de allereerste keer beschrijven dat je de wereld van RAW instapte. Maar of het nou de zieke sfeer, het op de maat kickrollen met je vrienden of het ontdekken van nieuwe beukplaten is, je weet dat er niks anders in de buurt komt! Of je nou voor het eerst gaat of al jaren lang bezoeker bent, deze eerste editie van REBELLiON Outdoor belooft een onvergetelijke te worden!

REBELLiON - JARENLANG BEKEND BIJ LIEFHEBBERS

Al jaren staat REBELLiON bekend als hét RAW event door de dikste namen, verrassende battles en unieke live shows, een verbluffende aankleding & spectaculaire audiovisuele shows die iedere editie naar een hoger niveau getild worden. Met die gedachte wordt het Almeerderstrand deze zomer getransformeerd tot grootste outdoor RAW festival waar er 12 uur lang non-stop gesnoeid wordt door 20.000 dedicated bezoekers. Dit wordt een vakantiebestemming die de droom is van elke hardere stijlen liefhebber! 

Wie REBELLiON al eens bezocht heeft weet; we spelen geen spelletjes wanneer het draait om flinke line-ups op onze edities. Voor ons allereerste Outdoor festival gaan we ook nog eens NOG GROTER UITPAKKEN met alleen maar de allerdikste namen! Dus lees vooral verder wat je nog meer kunt verwachten!

SHARK BAY - EXTREEM SNOEIEN ZONDER TOEZICHT

Voor de allereerste editie zochten we nóg verder over de horizon naar extreme krijgers en bloeddorstige bandieten die de strijd met elkaar wilden aangaan. Je kunt dus wel verwachten dat er snoeiharde showdowns gaan plaatsvinden met battles zoals Deezl vs Exproz, Anderex vs So Juice & Chapter V vs The Smiler. Ook kun je jouw geluk testen met het betreden van de levensgevaarlijke baai tijdens The Straikerz pres. Jackpot Live en trotseer je aarde, lucht, vuur en water tijdens Element LIVE! We hebben nog veel meer aan onze kust, maar wees voorzichtig; Shark Bay kan extreem onvoorspelbaar zijn! 

Bekijk hier de volledige REBELLiON Outdoor line-up! >

DJ-CONTEST - WIE OPENT RISE OF THE UNKNOWN?

Aan onze hete kustlijn meert een groep kersverse ontdekkingsreizigers aan. Deze talents staan helemaal klaar om hun plek in te nemen als legendes van REBELLiON Outdoor en deze editie kan JIJ daar een onderdeel van zijn! Wil je weten hoe je je kunt aanmelden voor deze dj contest? Houd onze socials dan in de gaten en wie weet maak jij geschiedenis op de Rise Of The Unknown area!

REBELLION OUTDOOR - VOOR ELKE HARDER STYLES LIEFHEBBER

Maar of je nou van RAW, UPTEMPO, RAW CLASSICS, EXTRA RAW of allemaal houdt, er is met meer dan 70 artiesten verspreid over 5 dikke area’s voor iedereen een adrenalineshot te halen. Bereid je maar voor om je uithoudingsvermogen te testen op onze bloedhete stranden, te wanen in gevaarlijke tropische jungles en op zoek te gaan naar eeuwenoude schatten vergeten door tijd. Dit beleef je alleen op de allereerste editie van REBELLiON Outdoor op het Almeerderstrand op 3 augustus!

MAKKELIJK BEREIKBAAR MET ZOWEL OV ALS AUTO

Het bestormen van de stranden tijdens REBELLiON Outdoor kan natuurlijk niet wanneer je verdwaald bent tijdens je reis ernaartoe. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het zo makkelijk mogelijk voor je is om de X te vinden in onze schatkaart. Heb je liever niet het gezeik van zelf vervoer regelen? Maak dan gebruik van onze travel partners voor een zorgeloze reis naar jouw ultieme RAW avontuur!

Check hier alle makkelijke vervoersopties! 

BELEEF REBELLiON OUTDOOR VOOR MAAR 60 EURO

We horen je al denken; Een mega dikke beach setting met 5 area’s en meer dan 60 artiesten, 12 uur lang live acts & album shows, dat is toch niet te betalen? Nou, wij kijken wel verder dan dat. Want voor 60 euro (excl. fee) beleef je dit allemaal en nog veel meer op 3 augustus waar jij op ontdekkingsreis gaat naar het ultieme RAW strand van Almere.

Mis het dus niet en scoor HIER je tickets!

regular tickets = 91% sold out!

An important message has reached our RAW beach: 91% of our regular tickets have already been sold!