fbpx

FAQ

algemeen

REBELLiON Outdoor Festival vindt plaats op zaterdag 3 augustus. De deuren openen om 11:00 uur en om 23:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21.00 uur.

De entree van REBELLiON is tot 21:00 open. Na 21:00 is het niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden.

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van het evenement 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

In 2024 zijn er twee edities van REBELLiON. REBELLiON Outdoor Festival op 3 augustus 2024 en REBELLiON Indoor Festival in november.

REBELLiON Outdoor Festival heeft geen camping.

Dit is niet toegestaan. Je mag het festivalterrein van REBELLiON tijdens het festival niet verlaten om later terug te keren.

Als je tijdens REBELLiON merkt dat je iets bent kwijtgeraakt meld je dan bij de rechtse muntenbalie. Mocht je na je bezoek merken dat je iets kwijt bent geraakt, mail dan naar info@jointherebellion.nl. 

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festival coins. Het is niet mogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Op het festivalterrein bevinden zich op diverse plaatsen kassa’s, waar je coins kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro/ Mastercard/ VISA/ Credit Card). 

Ja! Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij zullen je verder helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Er zijn kluisjes beschikbaar om je jas en persoonlijke spullen in op te bergen. De kluisjes zijn toegankelijk tijdens het evenement. Je kan HIER je kluisje boeken.

Er is geen livestream van REBELLiON.

De timetable van REBELLiON Outdoor Festival wordt ongeveer twee weken voor het evenement bekend gemaakt.

Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.

tickets

Koop je tickets alleen bij de officiële verkooppunten, dat is onze eigen ticketshop of kan via Appic. Is het ticket waar jij naar op zoek bent uitverkocht? Koop dan alleen je tickets bij TicketSwap.

Zeker! Het is mogelijk om je regular ticket te upgraden naar een VIP ticket. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  1. Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2. Klik hier op ‘Meer acties’ en vervolgens op ‘Tickets ruilen’;
  3. Kies vervolgens welke tickets je wil upgraden en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’;
  4. Je komt in een nieuwe ticketshop terecht, kies hier welke tickets je wilt kopen;
  5. Je oude order bedrag wordt van het totaalbedrag afgehaald in het afrekenproces.

Je hebt nog geen tickets voor REBELLiON in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op donderdag 1 augustus vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd. Het wordt al wel eerder mogelijk om je tickets via TicketSwap te verkopen als je verhinderd bent.

Je hebt nog geen tickets voor REBELLiON in je mailbox ontvangen. Je ontvangt deze tickets op donderdag 1 augustus vanaf 23:59 uur, mits ze op dat moment gepersonaliseerd zijn. Heb je jouw tickets niet gepersonaliseerd dan worden ze niet verstuurd. Het wordt al wel eerder mogelijk om je tickets via TicketSwap te verkopen als je verhinderd bent.

Heb je, je ticket al gepersonaliseerd en wil je de naam veranderen? Gebruik dan de Name Change Module van Paylogic. Hoe werkt dit?

  1. Ga naar je Order Status, hier kom je door op de knop: ‘Bestelling beheren’ te drukken onderaan je bevestigingsmail van Paylogic;
  2. Klik hier op Naamswijziging en vul het juiste e-mailadres in van degene naar wie je het ticket wil versturen;
  3. Betaal hierna eerst € 3,- transfer fee en de tickets worden verzonden naar de juiste persoon.

Jammer dat je REBELLiON niet kan bezoeken! Het is vanaf 4 weken voor het evenement mogelijk om je tickets veilig te verkopen via TicketSwap. Dit is dus mogelijk zonder de tickets zijn uitgestuurd. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1: Ga naar de bevestigingsmail die je hebt ontvangen van Paylogic;

2: Klik in de e-mail op de knop onderaan: “Bestelling beheren”;

3: Je komt nu in je MyOrder omgeving, klik hier op “Meer acties”;

4: Klik op de optie: “Verkopen op TicketSwap”;

5: Je wordt nu doorgestuurd naar TicketSwap, volg de stappen op hun website.

Let op: alleen de hoofdboeker kan jouw ticket aanbieden op TicketSwap.

Je mag een ticket niet doorverkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs verkopen.

Als VIP kun je genieten van vele extra’s. Zo is er een aparte VIP-entree, krijg je een exclusief VIP-bandje en is er een VIP-deck aanwezig bij de mainstage. Ook kun je genieten van een welkomstdrankje en zijn er VIP-toiletten aanwezig.

REBiRTH Events vindt het belangrijk om te investeren in een schone en duurzame toekomst voor iedereen. Hierbij willen we ons steentje bijdragen door onze evenementen duurzamer te maken, hiervoor vragen wij een bijdrage van € 1,- per bezoeker per dag, de Green Fields Fee.

Om al je festival info op één plek te hebben, integreert onze Festival App by Appic direct met Paylogic/SeeTickets. Na het kopen van een ticket zie je een knop in je bevestigingsscherm om het ticket toe te voegen aan je Appic Wallet. Als je eerder een ticket hebt gekocht, kun je dat nog steeds doen in de Paylogic/SeeTickets ‘MyOrder’ omgeving. In de App kun je je toegang personaliseren, meldingen krijgen over belangrijke festival updates, je eigen timetable samenstellen, contact leggen met anderen en je vrienden vinden op de interactieve floorplan.

entree

Wanneer je een voedselallergie hebt is het toegestaan om eigen eten en/of drinken meenemen mits je hiervoor een geldige doktersverklaring meeneemt.

Het is toegestaan om een E-smoker of E-sigaret mee te nemen naar het festivalterrein. Het is niet toegestaan om losse navullingen of liquid mee te nemen.

Het is niet toegestaan lachgas mee te nemen of te verkopen op REBELLiON.

Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen naar REBELLiON. Volg je een speciaal dieet dan maken wij een uitzondering wanneer je een doktersverklaring meeneemt en deze kunt tonen bij de ingang.

Het is niet toegestaan om met (semi) professionele foto/videoapparatuur het festivalterrein te betreden, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie via media@rebirth-festival.nl. Voor de regels met betrekking foto/videoapparatuur willen we je graag doorverwijzen naar de algemene voorwaarden. Daarnaast legt het REBELLiON mediateam het complete festival vast via foto’s en video’s. Deze komen tijdens en na het festival online.

Je mag als bezoeker alleen medicijnen meenemen mits er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Medicijnen zitten in de originele en afgesloten verpakking en zijn voorzien van de originele bijsluiter. Bezoeker kan middels een doktersverklaring aantonen waarom deze medicijnen gebruikt worden.

De hieronder genoemde is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein/ evenement te waarborgen.

1: Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding van voetbalclubs of dergelijke.

2: Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks

3: Verdovende middelen (drugs)

4: Huisdieren

5: Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum

6: Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s, (vuur-)wapens, laserpennen

7: Eten en drinken