fbpx

Info

ALGEMENE INFORMATIE

Locatie
REBELLiON Outdoor Festival vindt plaats op het Almeerderstrand in Almere, Nederland. Lees HIER meer over het reizen naar deze locatie.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd van REBELLiON Outdoor Festival is 18+. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. We kunnen geen uitzonderingen maken op deze regel.

Tijden
REBELLiON Outdoor Festival vindt plaats op zaterdag 3 augustus. De deuren openen om 11:00 uur en om 23:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, de deuren sluiten om 21.00 uur.

Tickets
De ticketsale voor REBELLiON Outdoor Festival is begonnen! Bekijk HIER alle ticketprijzen en meer informatie.

Faciliteiten

Faciliteiten

Betaalwijzen
Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht met festival coins. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je coins kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA).

EHBO
Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je, je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoedt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Oordoppen
Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op deze website.

Lockers
Er zijn kluisjes beschikbaar om je jas en persoonlijke spullen in op te bergen. De kluisjes zijn toegankelijk tijdens het evenement. Het wordt later mogelijk om lockers te reserveren.

Contact

Pers / Media
Het aanvragen van een pers / media accreditatie is mogelijk via media@rebirth-festival.nl. Accreditaties worden 14 dagen voor het evenement toegekend.

Andere vragen?
Is er nog iets onduidelijks of heb je andere vragen? Kijk dan eerst of je vraag genoemd wordt in onze FAQ. Staat je vraag niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op via info@jointherebellion.nl of via Facebook Messenger.

regular tickets = 95% sold out!

An important message has reached our RAW beach: 95% of our regular tickets have already been sold!