fbpx

Dit is het gevoel van REBELLiON Outdoor FESTIVAL!

Een heet strand, frisse golven en ONWIJS HARD GAS GEVEN; zo kun je REBELLiON Outdoor Festival samenvatten. Met 5 bomvolle area’s, de allerdikste artiesten en 20.000 dedicated RAW Hardstyle liefhebbers is REBELLiON Outdoor het grootste RAW Hardstyle Festival van de zomer van 2024! Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

HET GROOTSTE RAW FESTIVAL VAN HET JAAR

Ja, je leest het goed! Met een strand waar 20.000(!) RAW fanatics samen met hun Nikes in het zand zullen stampen, klaplongen, maaien en uit hun plaat gaan, bereiden we ons voor op hét outdoor RAW festival van het jaar! En dat gaan we doen met nóg meer show, nóg meer artiesten en nóg meer REBELLiON op het gigantische Almeerderstrand in Almere! 

5 MEGA AREA’S VOOR ELKE LIEFHEBBER

Niet één, niet twee, maar vijf speciale area’s voor iedereen die HARDER STYLES ademt worden gebouwd op het gigantische Almeerderstrand voor onze allereerste editie! Het is de perfecte thuisbasis om de meest extreme & chaotische acts te verkennen, 12 uur lang. Raw, Extra Raw, Raw Classics, Uptempo en talents, wat wil je nog meer?!

SPECIALE ACTS STORMEN HET STRAND OP

Cryex zal je met zijn live act Band of Color LIVE helemaal onderdompelen in exclusieve tracks en een mega kleurrijk & visual spektakel! Test je geluk met het betreden van de levensgevaarlijke baai tijdens The Straikerz pres. Jackpot LIVE.

Benieuwd naar de toekomst van Uptempo? Waan je in de jungle en ontdek de snoeiharde live-act van Cryogenic presents The Next Gen LIVE.

Liefhebbers van Theracords en Spoontech kunnen een duik nemen in de geschiedenis van RAW Hardstyle met DJ Thera: Theracords Special en Spoontech Classics by D-Verze & Vyral!

DE HARDSTE BEACH BATTLES VAN HET JAAR

Er zal een levensgevaarlijke showdown plaatsvinden met Mutilator vs Rebelion, een enorme draaikolk van gated kicks ontstaan met Deezl vs Exproz en je leven staat op het spel in de diepe jungle tijdens de Barbaric Records Showcase van Barber, Manifest Destiny & Unproven. Toch op zoek naar een ander avontuur? Ontdek dan de geschiedenis van het iconische Minus is More tijdens Chain Reaction vs Luna

Bekijk hier de volledige REBELLiON Outdoor line-up! >

RAW CLASSICS OP HET STRAND BELEVEN

Je hoeft niet om uitleg te vragen waarom classics stages zo dik zijn, dat moet je gewoon zelf beleven. Die gouden klassiekers waar elke liefhebber vanaf de eerste seconde kan meeschreeuwen, dat gevoel van eenheid wanneer je met duizenden bezoekers je liefde voor RAW classics deelt. Dat vind je gewoon nergens anders. 

SNOEIEN OP HET STRAND - VELOCITY VILLAGE

De brandende zon in je nek en een zandstorm veroorzaakt door duizenden Nikes die op en neer gaan op het gigantische Almeerderstrand. Dit is ultieme test van jouw uithoudingsvermogen, toewijding en liefde voor Uptempo. En die test is zeker niet voor iedereen bedoeld. Alleen de “Fanatical Few” die voor snelle kicks & harde screeches leven hebben ook maar een kans om deze uitdaging van 12 uur stampen en zagen te overleven.

SPECTACULAIRE REBELLiON SHOW AAN DE KUST

We horen extreem veel positieve reacties over de epische audiovisuele show die we bij elke indoor editie van REBELLiON presenteren aan onze duizenden fans. Daarom is dit extreme outdoor avontuur niet compleet zonder die iconische & spectaculaire show die jullie altijd gewend zijn! 

Vanwege de razendpopulaire edities zijn we met REBELLiON Indoor elk jaar weer compleet uitverkocht! En met alle flinke upgrades die we voorbereid hebben voor de allereerste editie van REBELLiON Outdoor is er geen ontsnappen aan: Ons dedicated RAW strand en jungle gaan zeker uitverkopen! Wil jij dus ook de ultieme test aan gaan op onze extreme kustlijnen? Wacht dan niet te lang en haal snel tickets voor jouw snoeiharde zomervakantie! 

BELEEF REBELLiON OUTDOOR VOOR MAAR 60 EURO

We horen je al denken; Een mega dikke beach setting met 5 area’s en meer dan 60 artiesten, 12 uur lang live acts & album shows, dat is toch niet te betalen? Nou, wij kijken wel verder dan dat. Want voor 60 euro (excl. fee) beleef je dit allemaal en nog veel meer op 3 augustus waar jij op ontdekkingsreis gaat naar het ultieme RAW strand van Almere.

Mis het dus niet en scoor HIER je tickets!