fbpx

Ontdek het nieuwe RAW OUTDOOR FESTIVAL van Almere!

Stel je bent een harder styles liefhebber uit de regio Almere, maar er is geen plek waar je maximaal uit je plaat kunt gaan deze zomer. Wat als we je zouden vertellen dat op 3 augustus het gigantische Almeerderstrand getransformeerd wordt tot paradijs voor duizenden RAW, EXTRA RAW, RAW CLASSICS & UPTEMPO fanatics? Klinkt als muziek in je oren, right?! 

Ontdek waarom het avontuur van REBELLiON Outdoor in de geschiedenisboeken gaat komen en waarom JIJ er een onderdeel van moet zijn!

ENIGE RAW OUTDOOR FESTIVAL IN DE BUURT

Mocht je nog niet bekend zijn met REBELLiON; dit concept is begonnen als dedicated RAW Hardstyle stage op REBiRTH Festival, het eerste outdoor harder styles festival van de zomer. Nadat de populariteit van deze area enorm steeg besloten we een vrijstaand event te houden, dat met duizenden bezoekers elk jaar weer helemaal uitverkocht raakte! En door dat succes komen we met onze allereerste editie van REBELLiON Outdoor, wat ook nog eens in jouw regio blijkt te zijn! 

Dit is dan ook de ENIGE PLEK om aan jouw trekken te komen om je Nikes aan gort te stampen met snoeiharde kicks die door 5 gigantische area’s gaan klinken!

VOOR ELKE RAW LIEFHEBBER IS ER IETS TE ONTDEKKEN

We snappen dat iedereen een voorkeur heeft wanneer het gaat om de vele genres binnen de harder styles. Daarom wilden we er zeker van zijn dat elke bezoeker zijn of haar plek kan vinden op ons ultieme RAW strand. Met niet 4 maar 5(!) area’s is er meer dan genoeg te ontdekken, waaronder RAW Hardstyle, Extra RAW, Uptempo, RAW Classics & een RAW talents stage! Bekijk HIER de volledige line-up!

DE GROOTSTE LINE-UP IN JOUW REGIO

Tijdens REBELLiON Outdoor gaan ons strand en onze uitgestrekte jungles jou tot het uiterste testen wanneer het gaat om uithoudingsvermogen. Daarvoor hebben we een  line-up samengesteld die je nog nooit op het Almeerderstrand gezien hebt! Met namen zoals Dual Damage, Sickmode, Dimitri K en live acts waaronder Unresolved Bad Blood LIVE, Kruelty LIVE en Barbaric Records LIVE wordt je meegenomen in een razende zandstorm door de gehele kust waar weinig ervan bovenop komen; je bent dus gewaarschuwd!

EXTREME BATTLES ONTDEK JE ALLEEN HIER

We kunnen natuurlijk naast alle namen en live acts ook niet fan-favoriete battles vergeten! Wees je voorbereid op de meest gevaarlijke showdowns die 3 augustus gaan plaatsvinden met o.a. Mutilator vs Rebelion, Aversion vs D-Sturb, Anderex vs So Juice,  Abaddon vs Unlocked en Chain Reaction vs Luna! En nogmaals, dit is gewoon mega dicht bij jou in de buurt te beleven!!

SPECTACULAIRE SHOWS & VISUALS​

REBELLION staat al jaren bij onze fans bekend om een ongeëvenaarde sfeer, dikke stage aankleding & visuals, een vette & gevarieerde line-up en meer dan genoeg speakers om de trommelvliezen uit je oren te blazen. REBELLiON Outdoor zal dan ook zeker geen uitzondering zijn, want we willen aan jou de zekerheid geven dat je bij elk van de 5 area’s die je bezoekt net zo’n harde en spectaculaire beleving krijgt.

NOG NOOIT ZO MAKKELIJK TE BEREIKEN GEWEEST

We snappen dat het soms een hoop gedoe is om je favoriete festival bestemming te bereiken. Gelukkig kun je gewoon naar REBELLiON Outdoor gaan op de fiets. Bij wijze van spreke kruip je heen en terug; zo dichtbij is het nog nooit geweest! Mocht je toch gebruik willen maken van ander vervoer is dat natuurlijk geen probleem, want met onze travel partners, auto of openbaar vervoer is REBELLiON perfect bereikbaar. Bekijk HIER alle vervoersopties. 

HET ENIGE RAW FESTIVAL OP ALMEERDERSTRAND

Dit wordt niet zomaar een Outdoor festival, want het zal op niets minder dan het welbekende Almeerderstrand plaatsvinden! De verwachtingen die je hebt van dit gigantische strand gaan we dan ook naar een nog hoger niveau tillen op 3 augustus. Want met een enorme line-up aan namen, exclusieve acts, spectaculaire shows en aankleding verspreid over 5 area’s zal dit niet voor niks het eerste en enige RAW Outdoor Festival zijn wat je in jouw regio kunt beleven!

EEN MEGA FESTIVAL VOOR MAAR 60 EURO

Nee, je hebt geen bril nodig, want we snappen dat je niet elke keer in je portemonnee wilt kijken wanneer het festivalseizoen eraan komt. Daarom willen we jou de zekerheid geven dat 12 uur lang gas geven op 5 area’s met meer dan 40 artiesten in je eigen regio ook nog eens betaalbaar is. 

Je kunt dus voor maar 60 euro (excl fee) al op het Almeerderstrand in de brandende zon non-stop stampen met duizenden andere bezoekers! We beloven dat je heimwee zult krijgen als je al die snoeiharde kicks vanuit je achtertuin hoort!

Scoor HIER jouw tickets voor dit nieuwe festival in Almere!