fbpx

Ontdek UPTEMPO & MEER op REBELLiON Outdoor!

Een felle zon in je nek, koel water aan je tenen op een heet strand en snoeiharde kicks in je oren, er is geen betere manier om als Uptempo freak je zomer door te brengen dan op 3 augustus tijdens de allereerste editie van REBELLiON Outdoor! Lees hieronder waarom jij dit niet mag missen.

UPTEMPO OP HET STRAND IS ALLEEN VOOR DE DEDICATED FEW

De brandende zon in je nek en een zandstorm veroorzaakt door duizenden Nikes die op en neer gaan op het gigantische Almeerderstrand. Dit is de ultieme test van jouw uithoudingsvermogen, toewijding en liefde voor Uptempo. En die test is zeker niet voor iedereen bedoeld. Alleen de “Fanatical Few” die voor snelle kicks & harde screeches leven hebben ook maar een kans om deze uitdaging van 12 uur stampen en zagen te overleven.

Daarnaast staan ook alleen de dikste en hardste acts achter de decks om die adrenalinekick te bezorgen. Dit is wat je kunt verwachten van de levensgevaarlijke Velocity Village area.

WAAROM UPTEMPO + REBELLiON EEN SNOEIHARDE COMBI IS

We weten als geen ander dat er extreem veel fans zijn die ook veel te vinden zijn bij de Uptempo area’s op onze festivals om die extreme adrenaline binnen te krijgen. Daarom vinden we dat er een 100% Uptempo stage aanwezig moet zijn op de allereerste editie van REBELLiON Outdoor! Als jij dus de kans wil nemen om jezelf tot het uiterste te testen tijdens 12 uur aan maaien en zagen, dan kan een bezoekje aan de Velocity Village area zeker niet ontbreken!

VELOCITY VILLAGE - THUISBASIS VAN DE GEVAARLIJKSTE UPTEMPO DJ’S

We hebben je hierbij al gewaarschuwd, want bij Velocity Village ga je de ultieme uitdaging aan met de hardste Uptempo acts. Zo ontdek je namen zoals Dimitri K, Deadly Guns, Partyraiser & nog veel meer die tijdens 12 uur in de brandende zon een storm aan kicks & screeches bezorgen. Het is nog niet te laat om om te draaien, maar als je toch besluit om een stap te nemen in Velocity Village; Je bent hierbij gewaarschuwd!

Bekijk hier de volledige REBELLiON Outdoor line-up! >

EXCLUSIEVE ACTS & SHOWS OP VELOCITY VILLAGE

We bewaren natuurlijk de speciale acts voor het laatst, want mocht je als Uptempo fanaat nog niet overtuigd zijn, bereid je dan voor op wat voor exclusiefs je te wachten staat. Cryogenic komt bijvoorbeeld met zijn snoeiharde showcase The Next Gen Live en Barber, Manifest Destiny & Unproven representeren hun label met Barbaric Records Live. Dat was het? Natuurlijk niet! We gaan ook vol gas met The Chemicals of Noxiouz LIVE! De adrenaline schiet je lijf al binnen wanneer je denkt aan de ontdekkingsreis die je gaat maken op Velocity Village, niet dan?

NEEM EEN DUIK IN DE GESCHIEDENIS VAN UPTEMPO

F.Noize staat ook wel bekend als één van de grondleggers van Uptempo. Zijn eerste release was alweer 12 jaar geleden en tijdens REBELLiON Outdoor presenteert hij zijn visie op het begin van dit tijdperk. Geloof ons, dit wordt snoeien op 3 augustus!

REBELLION OUTDOOR - VOOR ELKE HARDER STYLES LIEFHEBBER

Maar of je nou van RAW, UPTEMPO, RAW CLASSICS, EXTRA RAW of allemaal houdt, er is met meer dan 70 artiesten verspreid over 5 dikke area’s voor iedereen een adrenalineshot te halen. Bereid je maar voor om je uithoudingsvermogen te testen op onze bloedhete stranden, te wanen in gevaarlijke tropische jungles en op zoek te gaan naar eeuwenoude schatten vergeten door tijd. Dit beleef je alleen op de allereerste editie van REBELLiON Outdoor op het Almeerderstrand op 3 augustus!

MAKKELIJK BEREIKBAAR MET ZOWEL OV ALS AUTO

Het bestormen van de stranden tijdens REBELLiON Outdoor kan natuurlijk niet wanneer je verdwaald bent tijdens je reis ernaartoe. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het zo makkelijk mogelijk voor je is om de X te vinden in onze schatkaart. Heb je liever niet het gezeik van zelf vervoer regelen? Maak dan gebruik van onze travel partners voor een zorgeloze reis naar jouw ultieme RAW avontuur!

Check hier alle makkelijke vervoersopties! 

BELEEF REBELLiON OUTDOOR VOOR MAAR 60 EURO

We horen je al denken; Een mega dikke beach setting met 5 area’s en meer dan 60 artiesten, 12 uur lang live acts & album shows, dat is toch niet te betalen? Nou, wij kijken wel verder dan dat. Want voor 60 euro (excl. fee) beleef je dit allemaal en nog veel meer op 3 augustus waar jij op ontdekkingsreis gaat naar het ultieme RAW strand van Almere.

Mis het dus niet en scoor HIER je tickets!

regular tickets = 91% sold out!

An important message has reached our RAW beach: 91% of our regular tickets have already been sold!