fbpx

Vervoer

Travel Partners

Reis met een van onze travel partners zonder stress naar REBELLiON.

Nederland

Eleven Travel

Met Eleven Travel reis je onbezorgd, veilig en voordelig naar REBELLiON. Jij als festivalbezoeker kunt samen met ons een eigen busreis organiseren voor jou en je vrienden. Een échte partybus of luxe touringcar, wij regelen het party vervoer voor jou.

Nederland

Partybussen.nl

Gezellig én voordelig busvervoer naar REBELLiON? Stap dan in bij Partybussen voor een zorgeloze reis. Wij verzorgen jouw busreis naar REBELLiON met de kortst mogelijke route en de muziek aan!

Noord-brabant

The Party Express

Vooraf vastgestelde prijzen voor zowel bus/combi tickets. Met je vrienden/kenissen allemaal in dezelfde bus. De mogelijkheid om een entree ticket voor het festival bij te boeken. Aantrekkelijke kortingen bij groepsboekingen.

Nederland

Partyvervoer

Neem de bus van Partyvervoer naar REBELLiON en we maken er samen een super dik feest van. Alles is geregeld voor een hele gezellige rit, zodat jij in een ultieme feeststemming bij het festival aankomt.

Openbaar vervoer

REBELLiON Outdoor Festival is goed bereikbaar met de trein. Het dichtstbijzijnde station is Almere Poort. Dit station ligt op ongeveer een kwartier lopen verwijderd van het festival.

parkeren

Kom je met de auto? Gebruik als locatie: Muiderzandweg in Almere. Zet je navigatie uit zodra je de gele verkeersborden met REBELLiON erop ziet. Deze wijzen je de snelste route naar het event.

KISS & RIDE

Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Maak in dit geval gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Pendelbussen

Er rijden geen pendelbussen tussen station Almere Poort en het evenement. Het station ligt op loopafstand van het event.

Georganiseerde busreis / touringcar

Kom je met een eigen georganiseerde busreis of touringcar naar REBELLiON Outdoor Festival? Geef dit dan uiterlijk vóór donderdag 1 augustus door via de onderstaande button. Vul het formulier volledig in. Je ontvangt dan van ons voor REBELLiON meer informatie en een doorlaatbewijs/parkeerticket voor de chauffeur.

LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Taxi

Als je met de taxi naar het evenement komt, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats. Als je het event verlaat, staan er taxi’s bij de aangegeven taxistandplaats. De taxistandplaats bevindt zich nabij het event en de route erheen is door middel van borden goed aangegeven.

USE SLINGER!

Samen rijden met andere bezoekers is veel leuker!

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen tijdens REBELLiON Outdoor Festival! 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere bezoekers via de widget op deze pagina. Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.

Bij ieder evenement nemen duizenden bezoekers de auto naar het event. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere bezoekers bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar REBELLiON Outdoor Festival?

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.