fbpx

Voor het eerst RAW CLASSICS tijdens REBELLiON!

Je gaat al een tijdje mee met de hardere stijlen maar hebt altijd een voorliefde gehad voor de oude parels. Dan zul jij jezelf zeker thuisvoelen bij de RAW Classics area aan ons Almeerderstrand tijdens de eerste editie REBELLiON Outdoor! Hieronder lees je meer over jouw ontdekkingsreis naar verloren schatten op 3 augustus.

RAW CLASSICS OP HET STRAND BELEVEN

We hoeven jou niet te vertellen waarom classic stages zo dik zijn, dat moet je gewoon zelf beleven. Die gouwe ouwe waar elke liefhebber mee schreeuwt vanaf de eerste seconde en dat gevoel van eenheid wanneer je met duizenden bezoekers je liefde voor RAW classics deelt. Dat vind je gewoon nergens anders. Ben je dus een alles-kenner of juist gloednieuw in de wereld van classics? Dan is de Thunderous Treasure area, dé plek voor jou om 12 uur lang verwend te worden met de dikste RAW hardstyle classics deze zomer.

REBELLiON PRESENTEERT EEN ODE AAN CLASSICS

De duistere sound van onze RAW cultuur is tegenwoordig niet meer weg te denken en al jarenlang dé drijfveer van REBELLiON. We weten dat er een enorme vraag is naar de oude sound waar deze stijl zijn eerste reis mee begon. Daarom hebben we naar jullie geluisterd en openen we een super dikke area toegewijd aan die geliefde classics! Ontdek dit jaar oude schatten en verloren parels in een bloedstollende ontdekkingsreis naar de “Thunderous Treasure” area op de allereerste editie van REBELLiON Outdoor!

ALLEEN HET BESTE AAN RAW GRONDLEGGERS OP DE LINE-UP

Voor onze gloednieuwe Outdoor editie hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met het super brede spectrum aan RAW classics. Zo staan bijvoorbeeld Adaro, Crypsis & Deetox erom bekend dat ze altijd een originele set neerzetten! Daarnaast kent iedereen de oude klappers van E-Force en 2-Sidez, toch? Kortom, classic liefhebbers kunnen 3 augustus maximaal meeschreeuwen met hun favoriete tracks. En zeg nou zelf, is er een betere combinatie dan Classics in je oren en stampen op een zonnig strand?!

Bekijk hier de volledige REBELLiON Outdoor line-up! >

CLASSICS BATTLES & SHOWCASES OP THUNDEROUS TREASURE AREA

De line-up is natuurlijk niet compleet zonder exclusieve showcases en dikke battles! Ben je bijvoorbeeld mega fan van Minus is More? Dan kunnen we je garanderen dat je bij Chain Reaction vs Luna al jouw favoriete platen zult afstrepen. Hou je meer van industriële en duistere sounds? D-Verze & Vyral presenteren namelijk Spoontech Classics, waar je bedolven wordt onder harde gated kicks en oorverdovende screeches! Daarnaast zal DJ Thera ook zijn gehele label spectrum laten klinken met een Theracords Special set. Zin in!

REBELLION OUTDOOR - VOOR ELKE HARDER STYLES LIEFHEBBER

Maar of je nou van RAW, UPTEMPO, RAW CLASSICS, EXTRA RAW of allemaal houdt, er is met meer dan 70 artiesten verspreid over 5 dikke area’s voor iedereen een adrenalineshot te halen. Bereid je maar voor om je uithoudingsvermogen te testen op onze bloedhete stranden, te wanen in gevaarlijke tropische jungles en op zoek te gaan naar eeuwenoude schatten vergeten door tijd. Dit beleef je alleen op de allereerste editie van REBELLiON Outdoor op het Almeerderstrand op 3 augustus!

MAKKELIJK BEREIKBAAR MET ZOWEL OV ALS AUTO

Het bestormen van de stranden tijdens REBELLiON Outdoor kan natuurlijk niet wanneer je verdwaald bent tijdens je reis ernaartoe. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het zo makkelijk mogelijk voor je is om de X te vinden in onze schatkaart. Heb je liever niet het gezeik van zelf vervoer regelen? Maak dan gebruik van onze travel partners voor een zorgeloze reis naar jouw ultieme RAW avontuur!

Check hier alle makkelijke vervoersopties! 

BELEEF REBELLiON OUTDOOR VOOR MAAR 60 EURO

We horen je al denken; Een mega dikke beach setting met 5 area’s en meer dan 60 artiesten, 12 uur lang live acts & album shows, dat is toch niet te betalen? Nou, wij kijken wel verder dan dat. Want voor 60 euro (excl. fee) beleef je dit allemaal en nog veel meer op 3 augustus waar jij op ontdekkingsreis gaat naar het ultieme RAW strand van Almere.

Mis het dus niet en scoor HIER je tickets!

regular tickets = 91% sold out!

An important message has reached our RAW beach: 91% of our regular tickets have already been sold!